Gran Fons

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Quisque ultricies molestie maximus. Duis et velit at mi porta fermentum et vel ante. Vestibulum suscipit sodales ultricies. S

L’esdeveniment més important que organitzem és la Volta a peu a Massanassa que ha passat per diverses distàncies a recórrer. Actualment estem en els 15 Kms per tal de poder tenir el nom de GFM (Gran Fons Massanassa). Aquesta activitat prové de les Voltes a peu dels anys 70. Actualmente hem passat de les 30. Des de que es va constituïr la Colla de córrer el Parotet per a la seua organització s’ha comptat amb el suport especial de l’Ajuntament de Massanassa (indistintament del color polític), i d’un nombre important d’empreses. Estem molt satisfets amb el GFM que ha aconseguit donar a conèixer el poble de Massanassa a molts participants.

En el Gran Fons Massanassa, el més important són els corredors. Des de sempre aquesta cursa ha estat gratuïta per als participants. Els darrers anys cobrem una inscripció simbòlica que se’ls retorna en arribar a meta i tornar el xip de control.

Com un dels valors de la colla és la solidaritat, en acabar la cursa i retornar el xip, se’ls dona la quantitat simbòlica de la inscripció i els corredors tenen l’opció de fer donació a una ONG que ha triat la colla, cada any és una diferent.

Hem de dir que el GFM el circuit recorre 2/3 parts per la marjal de Massanassa i el parc natural de l’Albufera, amb la qual cosa donem a conèixer eixe espai i transmetem el respecte i l’estima per la natura i el nostre entorn més pròxim. “Si no es coneix no es pot estimar” De fet a l’endemà, membres de la Colla recorreguem el circuit per tal de fer la neteja si cal de totes les deixalles que localitzem.