QUI SOM!!

la Colla de córrer el PAROTET

Colla de córrer el PAROTET

La Colla de córrer El Parotet es va crear a la tardor de l’any 1988, encara que els seus inicis són anteriors. Oficialment la seua constitució és al juliol de l’any 1992.

La paraula Colla té un significat especial per a nosaltres. Som un grup de companyes i companys que gaudim compartint la nostra afició per l’esport i en concret per córrer, siga en zones d’asfalt o de muntanya. Principalment ho fem per entorns naturals, doncs la combinació d’esport associada a la natura per a nosaltres és primordial, de tal manera que per a la nostra Colla un dels valors importants és cuidar i respectar el medi ambient.  

0
ANYS
0
SOCIS
0
GRAN FONS
0
MACROS

Organitzem esdeveniments

Organitzem esdeveniments en els quals a més de gaudir de la nostra afició i millorar la nostra forma física ens serveixen per a afermar la nostra amistat i relació com a persones.

La Colla uneix generacions

Convivim esportistes de diferents generacions de manera que totes i tots ens sentim integrats formant part del grup. Els veterans diuen que per a ells és un gran motiu de satisfacció compartir entrenament amb companyes i companys més joves sense tenir en compte l’edat, Els més jovens s’enriqueixen de l’experiencia dels majors. “La Colla uneix generacions”.

Grups d'entrenament per a diferents ritmes

En les nostres eixides, (d’asfalt i de muntanya) tenim grups d'entrenament per a diferents ritmes i cada soci s’adapta al que considera més apropiat per a la seua condició física. 

Fent colla

Son un grup de companyes i companys que gaudim compartint la nostra afició per  l’esport.