AVANTATGES DE SER SOCI DE LA COLLA

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Quisque ultricies molestie maximus. Duis et velit at mi porta fermentum et vel ante. Vestibulum suscipit sodales ultricies. S

Poder eixir a entrenar amb companyia d’unes altres corredores i corredors amb objectius comuns, tant per asfalt, com per muntanya i fins i tot amb bicicleta. Perquè fer-ho així resulta més agradable i els km sembla passen més ràpid. Les eixides es convoquen mitjançant les xarxes socials o bé des de la web.

Entrenament funcional gratis (tenim dos dies a la setmana, normalment dimarts i dijous) en els quals es practica entre altres coses, tècnica de carrera, exercicis de força, core, mobilitat, sèries, etc…, sempre dirigits per un entrenador qualificat.

Realitzem diversos esdeveniments (Volta a peu a l’Albufera, macro d’asfalt, macro de muntanya, llarga d’estiu, etc…) i a més participem com a Colla en uns altres com són maratons, mitges maratons, trails, etc. La Colla, si les circumstàncies ho permeten, finança una vegada a l’any el transport. Recordem com a exemple les eixides a la Marató de Madrid, mitges maratons, com la de Granollers, Santa Pola, Benidorm, etc…

Anualment celebrem una assemblea de dació de comptes i en la qual al seu torn es presenten tots els esdeveniments realitzats durant l’any, així com un resum general en fotos i vídeos de les participacions més importants dels socis de la Colla (maratons, mitges maratons, trails, ultres trails, etc…). Finalitzada l’assemblea tenim un sopar social en el qual poden participar tots els socis i es realitzem sortejos amb premis per als assistents. Es lliuren premis als socis que s’han distingit per mèrits esportius o per valors d’esforç així com per la seua implicació amb la Colla.

descomptes.

Per ser soci de la Colla es té la possibilitat d’optar a uns descomptes en algunes empreses de fisioteràpia, podologia, així com de material esportiu. Aquestes empreses venen detallades en la present web en el seu apartat corresponent.