PREPARACIÓ FÍSICA

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Quisque ultricies molestie maximus. Duis et velit at mi porta fermentum et vel ante. Vestibulum suscipit sodales ultricies. S

ENTRENAMENT FUNCIONAL

Amb la finalitat que els socis de la Colla tingueren l’oportunitat de millorar la seua forma física i rendiment en les carreres, la Colla es va plantejar la necessitat d’oferir-los un servei tècnic que els ajudara en aquests aspectes. Inicialment van ser uns companys de la Colla (Xavier Selma primer i després Sergi Blanco), perfectament preparats per a eixa tasca. Ho van impartir altruïstament.

Posteriorment i vist que les classes tenien les seues problemàtiques d’horaris, es va decidir contractar els serveis d’un tècnic llicenciat en Educació física i esport (Roberto).
En l’actualitat les classes s’imparteixen els dimarts i dijous de cada setmana i en elles poden participar llliurement tots els socis que estiguen interessats. Les activitats que es realitzen són les següents:
Escalfament, sèries curtes, “farleck”, tècnica de carrera, mobilitat, exercicis de força, estiraments, etc..
En aquestes activitats poden donar-se diferents nivells, de manera que cada participant s’incorpora al nivell que millor s’adapta a la seua condició física i els seus objectius.

BAC

El BAC (són les sigles de Braços, Abdominals i Cames), naix com una forma altruista de compartir coneixements sobre preparació física, senderisme i bicicleta, així com per a interrelacionar-se en bon ambient i harmonia. El nostre mestre monitor és el company Xavier Selma.

El BAC ens permet complementar l’entrenament de resistència amb un treball de força , flexibilitat i coordinació, qualitats físiques necessàries que amb el pas del temps es van perdent si no s’entrenen.

Per aquest motiu un grup de veterans quedem alguns matins i utilitzant les infraestructures de parcs i poliesportius practiquem el BAC. L’objectiu de mantindre’ns en forma física i mentalment, allargar al màxim la nostra activitat motriu i així visitar al metge el menys possible. El nostre eslógan és “esport salut”.

Des d’ací us convidem a participar i continuar enriquint al grup.
Salut i força