MACROFONS DE MUNTANYA

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Quisque ultricies molestie maximus. Duis et velit at mi porta fermentum et vel ante. Vestibulum suscipit sodales ultricies. S

A partir del grup de socis que practiquen entrene de muntanya, i agafant com a idea inicial l’organització de les macrofons d’asfalt, es va pensar i decidir organtizar macrofons de muntanya.
L’objectiu és com sempre conviure amb els companys i passar-ho bé, mentrestant fem l’esport que ens agrada.
L’any 2021 hem celebrat la primera macrofons de muntanya de la Colla el Parotet, vam ẩn a La Tinença de Benifassà, a l’interior de Castelló.

És una ruta circular que uneix els set pobles de la zona de la Tinença de Benifassà (El Boixar – Coratxà – Castell de Cabres – Bel – Pobla de Benifassà – Ballestar – Fredes) passant per l’embassament d’Ulldecona. Van participat 28 parotets, tant homens com dones, i les etapes es van fer per relleus, on teníem tots el campament base al refugi del Boixar, i les furgonetes anaven i tornaven amb els Corredors al refugi. Cadascú va realitzar els relleus que ells mateixos pensaven que podien o volien fer, amb ajuda dels organitzadors. La ruta en total va ser de 70 kms amb 3.000 metres de desnivell positiu.

El refugi dirigit per Joel ens va cuidar moltíssim en quant a comoditat i el el menjar. La ruta va començar el divendres 15 d’octubre a les 18:00 de la vesprada que vam eixir de Massanassa en direcció al Boixar amb furgonetes, i a les 22:00 començàrem a córrer. Vàrem estar tota la nit correguent fins a les 13:00 del dissabte 16 d’octubre que vam finalitzar tots els Corredors. Les dutxes van ser al refugi del Boixar. Anàrem tots junts a dinar al refugi la Font, lluny de La Pobla de Benifassà.
De vesprada, vam visitar el jardí de Peter, un artista alemany que ha creat un món diferent a les Muntanyes de La Pobla. Després soparet al refugi del Boixar, lliurament de trofeus a tots els participants i un poquet de festeta.
El diumenge 17, desdejuni al refugi i tornada a Massanassa. Tot un èxit, vam gaudir moltíssim tots els participants, i amb molta il·lusió per organitzar la segona macrofons de muntanya.