ENTRENAMENTS DE MUNTANYA

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Quisque ultricies molestie maximus. Duis et velit at mi porta fermentum et vel ante. Vestibulum suscipit sodales ultricies. S

Els entrenaments de muntanya els organitzem d’acord amb el calendari de curses.

Primer fem el calendari de curses anuals. Segons les curses que tenim que solen ser una cada mes, els entrenes van relacionats al tipus de terreny de la cursa que anem a fer. A més a més si es pot, anem a fer el recorregut de la cursa concreta en algun entrenament abans.

Lorem ipsum dolor

Aquestos entrenaments solem fer-los els dissabtes.
Els diumenges fem algun més curtet, o també algun entrenament d’iniciació per a parotets que estan iniciant-se en la muntanya.
Tots els entrenaments els posem al grup que tenim de whasapp “parotets muntanyers”. Fem llista d’entrenament, per reservar taula per esmorzar o dinar, segons la duració de l’entrene.

Lorem ipsum dolor

Excepcionalment els dos anys del covid, el que hem fet és investigar moltíssimes rutes noves que teníem pendents. També ens hem dedicat a ajudar a tota la gent més nova, a que se desenvolupen millor en la muntanya (en quant a rutes, tècnica, que sàpiguen seguir rutes amb les aplicacions específiques d’orientació).
Quan els veterans tenim el compromís de curses de muntanya ja programades, els proposem als d’iniciació que facen grupets d’entrenament entre ells.