EIXIDES DE LA COLLA A CURSES D’ASFALT

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Quisque ultricies molestie maximus. Duis et velit at mi porta fermentum et vel ante. Vestibulum suscipit sodales ultricies. S

Des de la Junta es va proposar a l’assemblea i va ser acceptat, el
realitzar eixides de La Colla a diferents curses (maratons o mitges maratons). Com sempre, l’objectiu és la convivència entre els participants i passar-ho el millor possible fent esport.

Les eixides es proposen a l’assemblea o a les reunions périodiques durant l’any. Són els propis socis els que per votació dels que es comprometen a participar (inicialment) decideixen concretar la cursa on anar.

Lorem ipsum dolor

Aquestes eixides poden ser d’anada i tornada en el dia o si el lloc és més lluna podria ser de 2 dies.
Inicialment, la Colla es feia càrrec del transport col·lectiu, Posteriorment, i valorant que el cost del transport fora massa elevat, La Colla fixa un tope de diners a finançar. A partir d’ahí s’opta per pagar el transport o una part del dinar etc. en funció del nombre de participants.
Com exemple de participat volem esmentar els llocs on hem anat com a Colla: Santa Pola, Almansa, Granollers, Benidorm, marató de Madrid i marató de Murcia.