REGLAMENT

REGLAMENT DE LA PROVA – GFM 2017

 

Article nº.1 El dissabte 3 de Juny 2017, es celebra la XXIX Gran Fons de Massanassa.
 
Les curses dels xiquets seran pel matí, a partir de les 11:00 hrs.
 
Joves Categories Anys Horari Distància
No competitiva Fins a 5 11:00 100 m.
A (xics i xiques) 6 a 8 11:10 540 m.
B (xics i xiques) 9 i 10 11:30 1080 m.
C (xics i xiques) 11 i 12 11:45 1620 m.
D (xics i xiques) 13 a 15 12:00 2160 m.
 
 
La cursa Absoluta serà per la vesprada a les 19:00 hrs.
Absoluta: Distància 15.000 m.
Horari 19:00
Categoría Anys de naiximent
Locals Categoria única
Junior – Promesa 1999 / 1995
Senior 1994 / 1983
Vet. A 1982 / 1973
Vet. B 1972 / 1963
Vet. C

1962 / 1953

Màster 1952 i anteriors
Discapacitats Més de 18 anys
 
 
 
Article nº.2 Inscripcions. La inscripció de la XXIX Gran Fons serà gratuïta. Pagant 5 € en concepte de fiança pel xip que es tornaran, sols al finalitzar la cursa i mai en ningún altre cas, a canvi del mateix. Per a les categories inferiors, les inscripcions es realitzaran en línia de meta.
 
L'inscripció es podrá realitzar On-line accedint a CRONORUNNER pagant mitjantçant de la TPV amb targeta de crèdit o per transferència. També es pot realitzar una inscripció presencial a la Botiga de CORREMÓN de Valencia (C/ Maestro Rodrigo 37, 46015) mediant pago en efectiu
 
El termini d'inscripció finalitzarà a la pàgina web el dimars 30 Maig a les 20 hores o quan arriben a 1.300 inscripcions, es podrán retirar els dorsals el divendres 02/06 al concesionari de HONDA a Massanassa de 10.00 h. fins a les 21.00 h. i una hora abans de la prova a l’eixida.  NO S'ADMETRAN INSCRIPCIONS EL DIA DE LA PROVA. Serà imprescindible la presentació del DNI per a la retirada del xip i dorsal, aquesta forma és l´única acceptada per l´organització per poder participar en el Gran Fons de Massanasa.
 
Article nº.3 Hi haurà una samarreta tècnica per als 1.300 primers de la categoria absoluta.
 
Article nº.4 Trofeus: 3 per als 3 primers de cadascuna de les categories Hòmens, Dones. 3 per als 3 primers locals Hòmens i Dones (els locals acreditats amb D.N.I i certificat d’empadronament) de tota la cursa absoluta. 3 trofeus per als discapacitats de tota la cursa absoluta y 3 per als clubs mes nombrosos.
 
Article nº.5 Cap atleta podrà repetir trofeu.
 
Article nº.6 Els organitzadors i patrocinadors no es fan responsables dels danys que puguen ocasionar-s’hi participants o tercers.
 
Article nº.7 Qualsevol impugnació sobre participació, classificació, etc..., serà únicament competència del Jutge Àrbitre, fent-se per escrit i baix dipòsit de 100€ i dins de la mitja hora posterior a la comunicació oficial de les classificacions.
 
Article nº.8 L’organització podrà exigir, si ho creu necessari el D.N.I. als atletes guanyadors de les diferents categories així com en el moment del lliurament dels dorsals.
 
Article nº.9 El servei mèdic estarà ubicat al voltant de meta així com l’ambulància.
 
Article nº.10 L’organització es reserva el dret d’anul·lar la prova per causes de força major (inclemències meteorològiques), així com realitzar els canvis que es consideren oportuns.
 
Article nº.11 L’organització podrà retirar de la cursa al corredor, que a juí dels sanitaris presents o en el seu defecte de la mateixa organització, no es trobe en condicions físiques de continuar.
 
Article nº.12 Cada participant que abandona la cursa, ho deurà de comunicar al punt de control més proper, així com donar el dorsal.
 
Article nº.13 Els atletes estan coberts amb una pòlissa d’assegurança d’accidents i de Responsabilitat Civil.
 
Article nº.14 Tots els participants pel fet de prendre l’eixida accepten aquest present reglament i les condicions exposades i llibera de tota responsabilitat a l’organització, davant qualsevol tipus d’eventualitat que poguera sorgir derivada de la participació en aquesta cursa.
 
 
Article nº.15 L'organització establix un temps màxim per a la finalització de la prova de 2H desde l’hora de l’eixida. Per tant, l'organització podrà, per motius de seguretat, retirar de las carrera als corredors que no superen el km 5 durant els primers 40 minuts des del començament de la prova o el km 10 durant els primers 80 minuts.
 
 
PLEC DE DESCÀRREC DE RESPONSABILITATS I PROTECCIÓ
Pel sol fet d’inscriure’s, el participant declara el següent: "Em trobe en estat de salut òptim per a participar al Gran Fons de Massanassa 2017. A més, eximixc de tota responsabilitat a l'Organització, Patrocinadors o altres institucions participants davant qualsevol accident o lesió que poguera patir abans, durant i / o després de l'esdeveniment esportiu, renunciant des del principi a qualsevol acció legal en contra de qualsevol d'aquestes entitats.
Durant el desenvolupament de la competició contribuiré en el possible amb l'Organització, per evitar accidents personals. Autoritze a més a que l'Organització faça ús publicitari de fotos, vídeos i qualsevol altre tipus de material audiovisual en què puga figurar, acceptant la publicació del meu nom en la classificació de la prova, en els mitjans de comunicació i / o Internet, sense esperar pagament, compensació o retribució per aquest concepte”.
 
D’INTERÉS
  •   Hi haurà avituallament als Kms. 5, al 10 i a Meta.
  •   El circuit s’endinsa pel Parc Natural de l’Albufera (Marjal de Massanassa).
  •   Control de la cursa es realitzarà mitjançant el sistema de xip “CRONORUNNER”.
  •   Servei de guardarropía.
  •   Servei de dutxes al poliesportiu, 500m de l’arrivada.
  •   Servei de masatges
  •   Pràctics per acompañar al corredors
  •   Fira del corredor
  •   Informació adicional, (recorregut, bossa del corredor, com arribar, etc)  en: www.collaelparotet.org
  •   Al finalitzar la cursa, al tornar el xip us retornarem els 5€ de fiança, amb la opció de poder realitzar una donació al PROJECTE ESFERA

 

Contacta