Inscripcions / Reglament

Consulta el teu dorsal

REGLAMENT DE LA PROVA – GFM 2014

Descàrrega el reglament
 
Article nº.1: El dissabte 7 de Juny 2014, es celebra la XXVI Gran Fons de Massanassa.
 
Les curses dels xiquets seran pel matí, a partir de les 11:00

Joves Categories Anys Horari Distància
No competitiva Fins a 5 11:00 100 m.
A (xics i xiques) 6 a 8 11:10 540 m.
B (xics i xiques) 9 i 10 11:30 1080 m.
C (xics i xiques) 11 i 12 11:45 1620 m.
D (xics i xiques) 13 a 15 12:00 2160 m.

 
 
La cursa Absoluta serà per la vesprada a les 19:00

Absoluta: Distància 15.000 m. Horari 19:00
Hòmens Edat Dones Edat
Junior 16 a 22 Junior 16 a 22
Senior 23 a 39 Senior 23 a 34
Vet. A 40 a 49 Vet. A 35 a 44
Vet. B 50 a 59 Vet.B 45 a 54
Vet. C 60 i més Vet. C 55 i més
Locals

Categoria única

Locals

Categoria única

Discapacitats Més de 18 anys Discapacitats Més de 18 anys

 
  
 
 Article nº.2: Inscripcions. La inscripció de la XXVI Gran Fons serà gratuïta. Pagant 5 € en concepte de fiança pel xip que es tornaran, sols al finalitzar la cursa i mai en ningún altre cas, a canvi del mateix. Per a les categories inferiors, les inscripcions es realitzaran en línia de meta.
 
L'inscripció es podra realitzar On-line accedint a http://sportmaniacs.com/inscripciones/xxvi-gran-fons-de-massanassa pagant mitjantçant de la TPV amb targeta de crèdit o realitzant una transferència al Nº de compte: (Caixa Popular)
 ES20 3159/0020/29/1672494117 i enviant el justificant per correu electrònic a collacorrerparotet@gmail.com, en qualsevol cas és necessari omplir el formulari d'inscripció on-line. També es pot realitzar una inscripció presencial a la Botiga de CORREMÓN de Valencia (C/ Maestro Rodrigo 37, 46015).
 
El termini d'inscripció finalitzarà a la pàgina web el dimecres 4 Juny a les 20 hores o quan arriben a 1.300 inscripcions, es podrán retirar els dorsals una hora abans de la prova a l’eixida. NO S'ADMETRAN INSCRIPCIONS EL DIA DE LA PROVA. Serà imprescindible la presentació del DNI per a la retirada del xip i dorsal, aquesta forma és l´única acceptada per l´organització per poder participar en el Gran Fons de Massanasa.
 
Article nº.3: Hi haurà una samarreta tècnica per als 1.300 primers de la categoria absoluta.
 
Article nº.4: Trofeus: 3 per als 3 primers de cadascuna de les categories Hòmens, Dones. 3 per als 3 primers locals Hòmens i Dones (els locals acreditats amb D.N.I i certificat d’empadronament) de tota la cursa absoluta. 3 trofeus per als discapacitats de tota la cursa absoluta.
 
Article nº.5: Cap atleta podrà repetir trofeu.
 
Article nº.6: Els organitzadors i patrocinadors no es fan responsables dels danys que puguen ocasionar-s’hi participants o tercers.
 
Article nº.7: Qualsevol impugnació sobre participació, classificació, etc..., serà únicament competència del Jutge Àrbitre, fent-se per escrit i baix dipòsit de 100€ i dins de la mitja hora posterior a la comunicació oficial de les classificacions.
 
Article nº.8: L’organització podrà exigir, si ho creu necessari el D.N.I. als atletes guanyadors de les diferents categories així com en el moment del lliurament dels dorsals.
 
Article nº.9: El servei mèdic estarà ubicat a les immediacions de meta així com l’ambulància.
 
Article nº.10: L’organització es reserva el dret d’anul·lar la prova per causes de força major (inclemències meteorològiques), així com realitzar els canvis que es consideren oportuns.
 
Article nº.11: L’organització podrà retirar de la cursa al corredor, que a juí dels sanitaris presents, no es trobe en condicions físiques de continuar.
 
Article nº.12: Cada participant que abandona la cursa, ho deurà de comunicar al punt de control més proper, així com donar el dorsal.
 
Article nº.13: Els atletes estan coberts amb una pòlissa d’assegurança d’accidents i de Responsabilitat Civil.
 
Article nº.14: Tots els participants pel fet de prendre l’eixida accepten aquest present reglament i les condicions exposades i llibera de tota responsabilitat a l’organització, davant qualsevol tipus d’eventualitat que poguera sorgir derivada de la participació en aquesta cursa.
 
PLEC DE DESCÀRREC DE RESPONSABILITATS I PROTECCIÓ
Pel sol fet d’inscriure’s, el participant declara el següent: "Em trobe en estat de salut òptim per a participar al Gran Fons de Massanassa 2014. A més, eximeixc de tota responsabilitat a l'Organització, Patrocinadors o altres institucions participants davant qualsevol accident o lesió que poguera patir abans, durant i / o després de l'esdeveniment esportiu, renunciant des del principi a qualsevol acció legal en contra de qualsevol d'aquestes entitats.
Durant el desenvolupament de la competició contribuiré en el possible amb l'Organització, per evitar accidents personals. Autoritze a més a que l'Organització faça ús publicitari de fotos, vídeos i qualsevol altre tipus de material audiovisual en què puga figurar, acceptant la publicació del meu nom en la classificació de la prova, en els mitjans de comunicació i / o Internet, sense esperar pagament, compensació o retribució per aquest concepte”.
 

D’INTERÉS

Ø  Hi haurà avituallament als Kms. 5, al 10 i a Meta.
Ø  El circuit s’endinsa pel Parc Natural de l’Albufera (Marjal de Massanassa).
Ø  Control de la cursa es realitzarà mitjançant el sistema de xip “CRONOCHIP”.
Ø  Servei de guardarropía.
Ø  Servei de dutxes al poliesportiu, 500m de l’arrivada.
Ø  Informació adicional, (recorregut, bossa del corredor, com arribar, etc)  en: www.collaelparotet.org
Ø  Al finalitzar la cursa, al tornar el xip us retornarem els 5€ de fiança, amb la opció de poder realitzar una donació a L’Associació Valenciana d'Ajuda a la Paràlisi Cerebral (AVAPACE) www.avapace.org

Contacta